jokainen tekemäsi päätös on tärkeä. On vaikea tietää, kuinka pelata käsiä, kun olet pelin uusi.

Mutta hyvä uutinen on, että voit pelata täydellistä blackjackia joka kerta neljällä yksinkertaisella vaiheella. Tässä on kuitenkin vaiheita, jotka sinun on noudatettava voidaksesi käyttää täydellistä strategiaa.

 • Katso pisteet
  Jokainen blackjack-käsi alkaa siitä, kun saat kaksi kuvapuoli ylöspäin -korttia. Sinun on tarkasteltava näitä kortteja päättääksesi, mitkä seuraavista päätöksistä haluat tehdä: lyödä, lyödä, jakaa tai tuplata.

Sinulla on aina mahdollisuus lyödä tai seisoa kahden ensimmäisen korttisi jälkeen. Mutta voit jakaa käden vain, kun sinulla on pari. Ja taulukon säännöistä riippuen saatat pystyä vain tuplaamaan tiettyjä pisteet yhteensä.

 • Katso jälleenmyyjän yläkortti
  Kruppi jakaa heille itselleen yhden kuvapuoli alaspäin ja yhden kuvapuoli ylöspäin -kortin. Yläkortti antaa sinulle tiedon, jonka perusteella voit toimia jakajan potentiaalisten pisteiden suhteen.

Yleisesti ottaen sinun on oltava aggressiivisempaa, kun jälleenmyyjällä on parempi upcard. On todennäköistä, että tarvitset vahvemman pisteet voittaaksesi ne.

Oman pistemääränne kuitenkin menee pitkälle kohti päättämistä siitä, minkä päätöksen sinun pitäisi tehdä heidän yläkorttinsa perusteella.

 • Katso Blackjack-strategiakaavio
  Kun tiedät kahden ensimmäisen korttisi pisteet ja jälleenmyyjän yläkortin, sinun tulee viitata blackjack-strategiakaavioon. Nämä kaaviot osoittavat, minkä päätöksen sinun pitäisi tehdä kussakin tilanteessa.

Blackjack-strategiakaavio on olennaisesti pikakuvake oikean päätöksen tekemiseen joka kerta. Löydät yhden näistä kaavioista täältä.

 • Tee paras peli
  Viimeinen vaihe on yksinkertaisesti parhaan pelaamisen tekeminen strategiakaavion mukaan. Haluat jatkaa viittaamista kaavioisi jokaisen vastaanottamasi lisäkortin jälkeen.

Kun olet pelannut blackjackia jonkin aikaa, sinun pitäisi pystyä pelaamaan täydellisiä käsiä pään yläosasta. Mutta ehdotan, että käytät strategiakaaviota, kunnes saavut tähän kohtaan.